mandag den 20. januar 2014

Ny sæson, nye mål, og nyt udstyr

Så blev det 2014 og det må siges at have været et fantastisk efterår og vinter, lige indtil vinteren ramte Nordjylland, d. 16. januar. Men indtil da må det siges at vi har haft optimale træningsforhold, og det er blevet udnyttet til fulde, så det er med stor spænding at jeg ser frem til en ny sæson i 2014.
2013 var et rigtig godt år med mange gode oplevelser, og masse erfaringer rigere, det blev også året hvor jeg med deltagelse i VM og World Cup kom med på den internationale scene, selvom resultaterne ikke var så gode som jeg kunnet have ønsket, men det betyder at der er plads til forbedring og det er målet bestemt at indfri disse egne forhåbninger i 2014

Den overordnede plan for den nye sæson er allerede lagt i kraft af at den internationale kalender er offentliggjort med World cup i henholdsvis Nordsjælland i maj, i Sverige i ugen op til O-ringen i juli og slutteligt i Polen i den sidste uge af august, hvilket samtidig danner rammerne om årets højdepunkt; VM.


Dertil kommer at den danske kalender nu også er helt på plads med 16 konkurrencer jævnt fordelt over hele året hvor af de 10 konkurrencer er pointgivende i året Trimtex cup.
Igen i år bliver der i forbindelse med O-ringen afholdt MTBO, og da det i år er i Åhus i den sydlige del af Sverige er det en naturlig del af kalenderen.

På resultatsiden er forhåbningerne at kunne opnå top 50 placeringer i alle distancer til VM, og i år få lov at køre den lange distance. Til World Cup løbene er forhåbningerne at kunne komme blandt de 35 bedste på alle distancer. Der skal formentlig kæmpes for at realisere disse målsætninger men med god træning og en seriøs planlægning og forberedelse bør det være muligt.

I ugen op til VM sidste år bestilte jeg en ny cykel (Specialized Epic Expert World cup), og ventetiden har været lang, men den 2. januar fik jeg endelig den gode melding at cyklen var klar til afhentning, og den triller som en drøm. Jeg har dog kun været ude 2 gange på den inden sneen faldt og der kommer nok også til at gå en rum tid før den for alvor kommer i brug men jeg ser frem til at få dyret kørt til og gi den gas i skoven, men indtil da må Scott’en fungere som den primære træningscykel, hvad enten det er med påmonterede pigdæk i skoven eller spændt op i en hometrainer foran computeren hjemme i stuen.


Træningen er for alvor ved at tage form og den næste lage tid står den på intervaller og distancetræning i det røde felt, så jeg kan få bygget noget styrke og hastighed op.
I efteråret og starten af vinteren har der været adskillige små konkurrencer og løb både i MTB og MTBO, og der er fortsat planlagt flere i de kommende mdr. hvorvidt det vil være med min deltagelse afhænger af vejret, for det er først og fremmest den kommende sæson der har betydning, og ikke et tilfældigt lokalt hyggeløb.

Landsholdet har via hårdt arbejde fra Bjarne Hoffmann fået en god aftale på plads med Dennis Ebbesen som en ny sponsor til landsholdet. Dennis er indehaver af Palæ Cykler en Specialized forhandler i Hobro, og vi kan se frem til at han formentlig vil være til stede på et par træningssamlinger om året være behjælpelig med service og lidt undervisning i daglig vedligeholdelse og justering. Dertil kommer at vi har nogle gode fornuftige rabatordninger til køb af reservedele og andet udstyr. Palæ cykler skal selvfølgelig have en plads på tøj, hjemmeside m.v., og vi ser frem til et godt arbejde.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar